bedrijfsuitje Ommen

Het leukste bedrijfsuitje in de regio Ommen

Bent u aangewezen om een bedrijfsuitje in de omgeving van Ommen te organiseren? Bij Kamper Events kunnen wij u daar ongetwijfeld mee helpen! Maak een uitstapje naar Kampen en laat uw wensen wat een bedrijfsuitje betreft in vervulling gaan. Van een leuke casinoavond tot aan een uniek Expeditie Robinson spel. Wie van uw collega’s is niet in voor een onvergetelijk bedrijfsuitje?

bedrijfsuitje Ommen

Ga op mollenjacht tijdens uw bedrijfsuitje in de regio Ommen

Het is tegenwoordig hét gespreksonderwerp: ‘wie is de mol?’. Samen met uw collega’s speculeren over wie nou de echte mol is. Superleuk om dit spel te gaan spelen samen met uw collega’s. Zo leren jullie elkaar pas echt goed kennen. In de binnenstad van Kampen wordt u ontvangen door onze eigen Art Rooijakkers. Hij vertelt of u een mol of kandidaat bent. Met de mollenjacht wordt uw bedrijfsuitje in de buurt van Ommen onvergetelijk.

Geef de organisatie uit handen aan Kamper Events

Van de groepsfoto tot aan het buffet. Bij Kamper Events kunnen wij uw bedrijfsuitje in de omgeving Ommen tot in de puntjes organiseren. Neem bijvoorbeeld ons themafeest genaamd ‘Lowlandgames’. U duikt in de gewoontes van Schotland. Samen gaan jullie allerlei Schotse spellen spelen. Wij regelen de whiskey. Want whiskey mag natuurlijk niet ontbreken op een Schots themafeest.

De verhuurmogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de regio Ommen bedrijfsuitjes Ommen

U kunt bij Kamper Events terecht voor verschillende verhuurmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een volledig boogschietset of een enorm springkussen huren. Wij bezorgen jullie graag een leuk bedrijfsuitje in de regio Ommen. Hoe leuk zou het ook zijn om met zijn allen te gaan voetballen met unieke bumperballs?

Eindeloos veel mogelijkheden

Kamper Events is gevestigd in Kampen en ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Meppel, AlmereLelystadBiddinghuizen en omgeving. We begrijpen dat u een aantal wensen heeft voor uw bedrijfsuitje. Daarom gaan wij graag met u om tafel om uw wensen te bespreken. Ook het organiseren van een bedrijfsuitje op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons bereiken via 038 303 16 21 en info@kamperevents.nl. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de regio Ommen.