bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Zwolle

Wilt u een bedrijfsuitje in de regio Zwolle organiseren? Boek bij ons de leukste groepsuitjes in de buurt van Zwolle! Wij bieden veel variatie, scherpe tarieven en originele groepsuitjes voor uw bedrijfsfeest. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk! Van sportief tot avontuurlijk, selecteer een bedrijfsuitje dat bij uw gezelschap past. Onze groepsuitjes staan garant voor een onvergetelijke dag!

bedrijfsuitje Zwolle

De leukste groepsuitjes in de regio Zwolle

Van een rondleiding door het stadion van PEC Zwolle tot Zwolse Theaters en van een stadswandeling langs de Peperbus tot een picknick in Park de Wezenlanden. In regio IJsseldelta is genoeg te beleven voor jong en oud. Heeft u al regelmatig uw bedrijfsuitje in Zwolle georganiseerd? En bent u op zoek naar originele groepsuitjes in de buurt van Zwolle? Ook buiten de hoofdstad van Overijssel is genoeg te beleven. Wij hebben een paar leuke groepsuitjes voor u op een rijtje gezet:

groepsuitjes Zwolle
Citygolf
Ranking the colleagues
Abbert Experience
Escaperoom Kampen
Wie is de mol?
Kamper Uientocht
Expeditie Robinson
Minute to win it
Schiet arrangementen
Lowland Games
Ik hou van Holland
Pubquiz
De Nieuwe Toren
Casion avond
De Elfspelentocht
Solexrijden
Sigaren workshop
Klootschieten
– Of kies voor een programma op maat

Welk bedrijfsuitje in de buurt van Zwolle spreekt u aan?

De beste afsluiting voor groepsuitjes in de regio Zwolle

Na een gezellig bedrijfsuitje in de buurt van Zwolle is het tijd voor lekker eten. Of u nu op zoek bent naar een Italiaanse, Chinese, Griekse of Hollandse keuken, wij zorgen voor culinaire hoogstandjes tijdens uw bedrijfsuitje. Wij zorgen dat u volop kunt genieten van lekker eten. Veel groepsuitjes in de regio Zwolle worden dan ook gecombineerd met een lunch of diner. Het is de perfecte afsluiter voor alle groepsuitjes!

Bekijk onze Folder Kamper Events 2016

Boek hier uw bedrijfsuitje in de buurt van Zwolle

U wilt een bedrijfsuitje organiseren? Boek bij ons de leukste groepsuitjes in de regio Zwolle, Biddinghuizen, Almere, KampenOmmen, Meppel en Lelystad! Ook voor een vrijgezellenfeest in Zwolle bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden veel variatie, scherpe tarieven en originele groepsuitjes voor uw bedrijfsfeest. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Van sportief tot avontuurlijk, selecteer een bedrijfsuitje in de buurt van Zwolle dat bij uw gezelschap past. Neem voor meer informatie over onze groepsuitjes vrijblijvend contact met ons op via 038 303 16 21 of info@kamperevents.nl. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden voor het organiseren van een uniek bedrijfsuitje in de regio Zwolle.