Boot huren Kampen

Dagje varen in Kampen? 
Dat kan met onze schitterende verhuurboten!

Vanaf café ‘t Ponton stapt u aan de rand van de binnenstad van Kampen op één van onze verhuurboten. Gemakkelijk online reserveren, opstappen en varen! Wilt u last minute reserveren? Bel ons dan gerust!

Boot 1: Aluva

De Aluva is een 5,5 meter aluminium sloep, voorzien van een console (dus met stuur), kussens en drinkbekerhouders. De boot is perfect voor een langere tocht door de prachtige IJsseldelta met zwemmogelijkheden en is gemakkelijk te besturen voor alle kapiteins van minimaal 21 jaar. Deze boot in Kampen is te reserveren in diverse dagdelen, zie hiervoor onderstaande reserveringsmodule. Door de 8PK motor mag u deze boot ook zonder vaarbewijs besturen.

BoothurenKampen.nl

www.boothurenkampen.nl

Prijzen Aluva
7 dagen per week te reserveren. 

Tijdsvak ochtend:   09:00 – 11:00     € 75,-
Tijdsvak middag1:  11:30 – 14:30     € 120,-
Tijdsvak middag2:  15:00 – 18:00     € 120,-
Tijdsvak avond:       18:30 – 20:30     € 75,-

Boekt u twee tijdsvakken achter elkaar? Dan krijgt u de tussenliggende tijd cadeau!

Boot 2: Vlet

De Vlet is door de comfortabele zitzakken een ideale boot om met mooi weer het Ganzendiep, het Reevediep of het mooiste stadsfront van Kampen te verkennen. Uiteraard krijgt u van ons een goed advies over de vaarmogelijkheden. De boot is ideaal voor gezinnen en vriendengroepjes die lekker willen varen en ergens een duik willen nemen. De boot beschikt over een 5PK motor en mag zonder vaarbewijs bestuurd worden. De Vlet is per uur te reserveren.

Vlet

www.boothurenkampen.nl

Prijzen Vlet
7 dagen per week te reserveren. 

€ 20,- per uur, meerdere uren te reserveren.

Coronamaatregelen

Het is door de huidige maatregelen tegen het coronavirus wel toegestaan om met één huishouden op onze boot plaats te nemen. Bent u geen huishouden? Dan dient u zich op eigen verantwoordelijkheid aan de 1,5 meter afstand te houden. De boot biedt dan ruimte aan maximaal 3 personen. Wij vragen u voorafgaand aan uw vertrek een document te ondertekenen met deze verklaring:

Algemene Voorwaarden – Huurovereenkomst boothurenkampen incl coronamaatregelen

Huurbootje 't Ponton foto (6) Foto Tennekes_klein

 

Opstaplocatie:

Extra bij te boeken mogelijkheden:
- Mooi weer garantie á € 10,-
Met de mooi weer garantie bepaald u of u de boeking op deze dag door laat gaan of niet. Zonder opgaaf van reden verplaatsen wij uw reservering. Stevig briesje? Klein buitje op komst? Tot 12 uur van tevoren kunt u de boeking kosteloos annuleren en verzetten naar een andere datum.

– Afkoop eigen risico á € 20,-
Bij schade aan de boot en/of andere boten zal de verzekering worden aangeschreven. De verzekering hanteert een eigen risico van € 500,- per schadegeval. Met het bijboeken van de afkoop bent niet u, maar wij aansprakelijk voor dit eigen risico.

– Diverse activiteiten en mogelijkheden
Ontvangst met koffie & appelgebak? Koude hapjes mee aan boord? Een spel citygolf na afloop? U boekt het makkelijk bij via onze reserveringsmodule.

Algemene Voorwaarden / Huurovereenkomst:
Bij het verhuren van de boot vragen wij u de algemene voorwaarden/huurovereenkomst te ondertekenen. U kunt het document hieronder inzien.

NB: Wij vragen € 100,- borg, contant te voldoen bij aanvang van de reservering.
Na het onbeschadigd inleveren van het vaartuig ontvangt u de borg direct terug.

Annuleren van uw boeking, zonder dat u de ‘Mooi Weer Garantie’ heeft geboekt kost € 25,-

Stadsaanzicht boothurenkampen.nl

Stadsaanzicht Kampen

Komt u er niet uit met onze boekingsmodule? Neem gerust contact op: 038-3031621 of info@kamperevents.nl

Last minute varen? Bel voor beschikbaarheid 038-3031621.

 

Post navigation